softver za menadzment na obvrskiАДЕЛОВОДНИК Ви го претставува професионалното софтверско решение за менаџирање на обврски/настани

Демо од Софтверот може да погледнете овде следејќи ги чекорите

1. Кликнете овде Креирај настан/обврска и внесете
Корисничко име: event2
Лозинка: event2

Креирајте настан, обврска, резервација и сл.

2. Проверете ја креираната обврска, резервација или настан овде Преглед по месец

Софтверот може да служи за

- Менаџмент и администрација на обврски
- Менаџмент и администрација на настани
- Резервации/закажувања/booking за хостели, ресторани (со еден или повеќе објекти/сали, игротеки, кафе барови, спортски објекти и сл.)

Цена: 695 595 евра еднократно за изработка и хостирање на софтверот за ОнЛине достапност на истиот.
+ 295 евра годишно за хостирање на софтверот и ОнЛине достапност на истиот, одржување и надоградба на код, првата година оваа сума не се уплаќа.