softver za elektronska distribucija na rezultatiАквила изработи софтвер за Електронско дистрибуција на резултати, погоден за поликлиники, медицински лаборатории и останати дејности каде што има потреба од испитувања и доставувања на резултати

Практичен пример, демо верзија со сите функционалности од софтвeрот за електронска дистрибуција на резултати може да погледнете овде

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на 02/3176 929

Цените на софтверот исто така мозе да ги погледнете на www.arezultati.eu.mk