softver za booking rezervacija zakazuvanjeАквила изработи софтверско решение погодно за сите компании/капацитети кои имаат потреба од booking/закажување на термин/резервации.

Софтверот е мултифункционален кој може да опфати еден или повеќе објекти со многу внатрешни поделби во кои би можело да се вршат резервации, истиот е погоден за Хотели, Мотели, Вили, Спортски објекти, Туристички агенции, здравствени институции и тн.

Demo од софтверот може да погледнете тука

Ова софтверско решение е комплетно софтверско решение за Booking/Резервации/Закажување со што не само што се испраќаат резервации по маил туку иттите и се реализираат реално, на пример доколку одредена соба/термин се резервира преку овој софтвер истата/исиот нема да биде на располагање за друга резервација се додека е зафатена/зафатен преку овој софтвер.

Цена: 390 евра годишно за интеграција на еден објект

          500 евра годишно за интеграција на два објекта (две поделби)

          *100 евра годишно за интеграција на дополнителен објект (поделба)

 

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. / 02/3176 929