softver za elektronsko testiranjeАквила изработи софтвер за Електронско тестирање, погоден за училишта, факултети, курсеви, авто школи и останати дејности каде има потреба од прашалници, тестови, анкети и сл.

Практичен пример од софтвeрот за електронско тестирање може да погледнете овде

Прашањата ги изготвувате и администрирате самостојно, одговорите ги одредувате Вие како администратор а софтверот автоматски одредува дали тестот е положен или не.

Цена за изработка на софтверот:
495 евра ЕДНОКРАТНО
5.900 денари годишно од секоја наредна година за хостинг!

За повеќе информации Ви стоиме на располагање на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на 02/3176 929