- Дали и Вие имате проблем со зачувување на Вашите податоци ?!
..ќе Ви се расипе компјутерот, хард дискот и сл. и Вашите податоци ги губите засекогаш ?!
..имате потреба повеќе луѓе да имаат пристап до Вашите податоци ?!

Со услугата Виртуелен Хард диск овој проблем исчезнува засекогаш, Вашиот Нов Хард Диск станува Виртуелен а на него може да пристапите од било каде, од било кој компјутер и во било кое време, Вие или било кој на кој Вие ќе му ја дадете Вашата лозинка !

Како ?!

Го вклучувате Вашиот или било кој компјутер и кликнувате во My Computer, таму внесувате адреса како на сликата

harddisk1

Внесувате корисничко име и лозинка кои ние ќе Ви ги доделиме

harddisk2

На едноставен начин ги креирате и организирате фолдерите по Ваш избор

harddisk3

harddisk4