Софтвер за нарачки | OnLine нарачки | OnLine продажба

1. Доколку сте компанија со широка палета на производи / услуги
2. Доколку сте компанија која секојдневно прима нарачки на производи / услуги
3. Доколку сте дистрибутер
4. Доколку сакате да ги продавате Вашите производи OnLine

................................................................

Со овој софтвер:
Олеснете го Вашето работење, воведете практичност, зголемена брзина и ефективност за нарачување, зголемена можност за промоција на Вашите постоечки и нови производи, отворена нова можност за промоција, зголемување на ефективноста на Вашите вработени, кратење на непотребни трошоци при физички или телефонски нарачки.
Софтверот не овозможува OnLine плаќање туку OnLine нарачки, плаќањето го дефинирате сами со фактура или со фискална, корисникот пополнува нарачката и истата Ви пристигнува на маил, му изготвувате фактура или фискална и му ја доставувате нарачката ! ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕМО ПОДОЛУ

Цена:
75 евра годишно до 10 производи
115 евра годишно до 50 производи
195 евра годишно до 100 производи
395 евра годишно до 200 производи
495 евра годишно до 500 производи
695 евра годишно до 800 производи
999 евра годишно до 1500 производи

*Софтверот може да го линкувате на Ваша веќе активна веб страна
**Препорачуваме изработка на веб страна од нашата компанија со 30% попуст на редовните цени, повеќе инфо на www.Elco.eu.mk

.....................................................................................

Currency :
ПроизводКраток описОдберетеЦенаTotal
Категорија 1
Краток опис за Производ А
- + 35.00ден. 0.00ден.
Краток опис за производ Б
47.00ден. 0.00ден.
Краток опис за производ В
99.00ден. 0.00ден.
Краток опис за производ Ѓ
- + 187.00ден. 0.00ден.
Краток опис за производ Е
18.00ден. 0.00ден.
Краток опис за производ ж
452.00ден. 0.00ден.
Краток оппис за производ З
453.00ден. 0.00ден.
Краток опис на производ И
- + 183.00ден. 0.00ден.
Краток опис на производ Ј
952.00ден. 0.00ден.
Краток опис на производ К
75.00ден. 0.00ден.
Краок опис на производ М
- + 790.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 7
2580.00ден. 0.00ден.
Субтотал на категорија "Категорија 1" : 0.00ден.
ПроизводКраток описОдберетеЦенаTotal
Категорија 2
Краток опис на продукт 1
490.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 2
- + 17.00ден. 0.00ден.
Краток опис за продукт 3
412.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 4
- + 599.00ден. 0.00ден.
Долг опис на продукт 5
258.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 6
- + 1582.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 8
- + 789.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 9
4582.00ден. 0.00ден.
Краток опис на продукт 10
- + 25.00ден. 0.00ден.
Субтотал на категорија "Категорија 2" : 0.00ден.
ПроизводКраток описОдберетеЦенаTotal
Категорија 3
Краток опис на производ А1
- + 789.00ден. 0.00ден.
Краток опис на производ А3
0.00ден. 0.00ден.
Субтотал на категорија "Категорија 3" : 0.00ден.
Вкупно : 0.00ден.


Powered by Acvilla