ban soft3 1   

 

1. Доколку сте компанија со широка палета на производи / услуги
2. Доколку сте компанија која секојдневно прима нарачки на производи / услуги
3. Доколку сте дистрибутер
4. Доколку сакате да ги продавате Вашите производи OnLine

Со овој софтвер:
Олеснете го Вашето работење, воведете практичност, зголемена брзина и ефективност за нарачување, зголемена можност за промоција на Вашите постоечки и нови производи, отворена нова можност за промоција, зголемување на ефективноста на Вашите вработени, кратење на непотребни трошоци при физички или телефонски нарачки.
Софтверот не овозможува OnLine плаќање туку OnLine нарачки, плаќањето го дефинирате сами со фактура или со фискална, корисникот пополнува нарачката и истата Ви пристигнува на маил, му изготвувате фактура или фискална и му ја доставувате нарачката !

 ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕМО